ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ДОТУВАННЯ НА РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовані теоретичні та практичні аспекти функціонування механізму дотування на ринку продовольчої продукції України. Обґрунтовані напрями удосконалення механізму дотування на ринку продовольчої продукції України.