ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ СТОСОВНО ОЦІНКИ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ ЗА ДОГОВОРАМИ НА ІМПОРТ ТОВАРІВ - Федькевич, Наталія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено особливості проведення аудиторських послуг по питаннях оцінки виконання зобов’язань за договорами купівлі-продажу товарів за зовнішньому ринку.