БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ДОХОДІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ФОНДУ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ ОРГАНІВ СТАТИСТИКИ - Петрук, Олександр Михайлович; Тищенко, Тетяна Яківна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто сутність доходів бюджетних установ та їх бухгалтерський облік. Запропоновано повну класифікацію доходів бюджетних установ.