ЦИВІЛІЗАЦІЙНИЙ ПІДХІД В ТЕОРІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено сутність цивілізаційного підходу. Розкрито актуальність його застосування для визначення подальших напрямів розвитку теорії бухгалтерського обліку.