ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Корягін, Максим Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто порядок державного регулювання аудиту та аудиторської діяльності в Україні, державні регулюючі органи у сфері аудиту, методи діяльності та способи регулювання аудиторської діяльності. Класифіковано види реєстрів аудиторів та аудиторських фірм, що ведуться різними державними органами, розглянуто досвід інших країн у сфері реєстрації аудиторів та аудиторських фірм.