Вплив організації внутрішнього контролю на трудову мотивацію персоналу підприємства - Пантелеєв, Володимир Павлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано пропозиції організаційних заходів внутрішнього контролю щодо підвищення позитивної трудової мотивації персоналу підприємства.