Оцінка ліквідності будівельних підприємств та їх платоспроможності - Омецінська, Ірина Ярославівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто етапи проведення аналізу ліквідності будівельних підприємств. Вивчено групування статей балансу та на його основі уточнено методику розрахунку коефіцієнтів поточної, швидкої та абсолютної ліквідності.