Контролінг як система інформаційного забезпечення управління холдингом - Мошенський, Валерій Захарович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
На підставі дослідження факторів, які ускладнюють управління холдингом та переваг впровадження контролінгу, обґрунтовано роль системи контрлінгу в управлінні групою компаній.