Розподіл доходів в умовах соціально орієнтованої економіки: проблеми облікового відображення - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто необхідність розподілу доходів у векторі соціальної спрямованості та порядок бухгалтерського відображення даного процесу.