Трактування сутності прибутку підприємства: диференціація підходів - Кузь, Василь Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджується сутність прибутку, двоякість підходів в його трактуванні, складові алгоритму визначення позитивного кінцевого фінансового результату на основі інформації, наведеної в довідковій літературі та нормативно-правових джерелах.