Екологічна інформація: сутність, суб'єкти формування та користувачі - Замула, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Окреслено сутність екологічної інформації на сучасному етапі розвитку економіки, визначено передумови та суб’єктів її формування, а також надано рекомендації з виховання користувачів такої інформації.