Організація і методика бюджетування у торговельному підприємстві - Гордополов, В. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Запропоновано створити систему бюджетування для торговельних підприємств. Наведено пропозиції щодо організації та методики бюджетування на прикладі ТзОВ “Сільпо-65”.