Докази в аудиті: протиріччя теорії та практики - Бондар, Валерій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено специфіку поняття доказів в аудиті та галузях права, показано відмінності між ними, доведено недоречність застосування поняття “докази” в сфері аудиту, запропоновано замінити його терміном “підтвердження”.