СУТНІСТЬ ПОХІДНИХ ФІНАНСОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ ТА ЇХ ЗАКОНОДАВЧЕ ВИЗНАЧЕННЯ - Здреник, В. С.; Слобчинська, А. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведений аналіз застосування та надано трактування поняття “похідні фінансові інструменти” у вітчизняному законодавстві. Розглянуто підходи щодо трактування поняття “похідні фінансові інструменти”, розкрито його сутність.