СТРАХУВАННЯ ЯК СПЕЦИФІЧНА ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ - Бачо, Роберт Йосипович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто різноманітні підходи до визначення терміну “страхування”. Проаналізовано економічне навантаження даних підходів з точки зору природи їх внутрішнього змісту. Запропоновано власне бачення та трактування аналізованих підходів.