СЕРТИФІКАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ ЯК ФАКТОР ВПЛИВУ НА ВІДТВОРЮВАЛЬНІ ПРОЦЕСИ ТА ПОКРАЩЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ МАШИНОБУДУВАННЯ - Єфіменко, Надія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано необхідність впровадження сертифікації персоналу та запропоновано ієрархію заходів, які стимулюють покращення продуктивності праці на підприємствах машинобудівного комплексу, що безпосередньо впливає на відтворювальні процеси галузі.