АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ПЕСТИЦИДІВ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ - Данилко, В. К.; Тарасович, Л. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз сучасного стану використання хімічних засобів захисту рослин та розвитку ринку агрохімічних послуг в Україні спрямованих на підвищення ефективності вирощування сільськогосподарських культур. Водночас, акцентовано увагу на необхідність формування господарюючими суб’єктами об’єктивної інформаційної бази у сфері використання пестицидів.