УЗГОДЖЕННЯ ТЕРМІНОЛОГІЇ В КОНТРОЛІ - Виговська, Наталія Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Уточнено терміни “господарський”, “фінансово-господарський”, “економічний” контроль та виділено предмет господарського контролю як практичної діяльності.