ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНА ДІАГНОСТИКА ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Писаренко, Борис Андрійович; Проценко, Наталія Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються теоретико-методологічні аспекти застосування функціонально - вартісної діагностики для визначення ефективності менеджменту в сферах управління, виробництва і експлуатації.