ІНСТРУМЕНТАРІЙ РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкриті питання суті та змісту інструментарію на ринку продовольчої продукції. Розроблено інструментарій ринку продовольчої продукції, як взаємопов’язану систему.