СУТНІСТЬ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ СЛУЖБИ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Філозоп, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено порівняння сутності і призначення зовнішнього та внутрішнього аудиту, служб внутрішнього аудиту та внутрішньогосподарського контролю, виявлено основні переваги та недоліки створення та утримання служби внутрішнього аудиту на підприємстві.