“ДОХІД” У БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ ДОСЛІДЖЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ - Павелко, Ольга Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Дану статтю присвячено ретроспективному дослідженню сутності поняття “дохід”.Розглянуто погляди представників бухгалтерських шкіл світу на трактування доходів. Вивчено тлумачення доходів різними напрямами економічної думки.