МЕТОД І МЕТОДОЛОГІЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Систематизовано підходи дослідників до визначення методу економічного аналізу, його визначальних рис, обґрунтовано авторське тлумачення методу і методології економічного аналізу.