ТРАНСФОРМАЦІЯ ПІДХОДІВ ДО ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ РОЗПОДІЛУ ДОХОДІВ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено ретроспективний аналіз підходів до бухгалтерського обліку доходів на основі зміни економічного середовища.