ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПРОЦЕСНОГО ПІДХОДУ В БАНКАХ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Чуб, О. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено сутність процесного підходу до управління банком та визначена необхідність його використання в умовах глобалізації фінансових ринків.