СТАТИСТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ МАКРОЕКОНОМІЧНИХ ПРОПОРЦІЙ РОЗВИТКУ - Попова, Валентина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розвиток національної макросистеми оцінюється в системі показників національних рахунків. Макроекономічна динаміка досліджується із застосуванням методології зіставлення структурних змін в таблицях “витрати-випуск”.