ВИЗНАЧЕННЯ ФІНАНСОВОГО ПОТОКУ ВІДНОСНО РОБОТИ БАНКУ ТА СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ - Козьменко, О. В.; Меренкова, О. В.; Доценко, Т. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається процес деформації поняття “фінансовий потік”, обґрунтовується пропозиція розподілу грошового потоку на складові, такі як грошові кошти і еквіваленти грошових коштів, аналізуються умови, при яких фінансові потоки визначаються через грошові потоки.