ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАТИСТИКИ ВНУТРІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ - Бульчак, Тетяна Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто існуючу інформаційну базу статистичних даних, зокрема, загальну систему статистичних спостережень та розрахунків основних показників зі статистики роздрібної торгівлі. Проведене обґрунтування необхідності використання зазначених показників для комплексного економічного аналізу стану та тенденцій розвитку торгівлі з подальшим їх застосуванням у макроекономічних та прогнозних розрахунках.