ІНТЕГРАЦІЙНІ АСПЕКТИ АДАПТАЦІЇ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ ЖИТОМИРЩИНИ ДО ГЛОБАЛІЗОВАНОГО РИНКОВОГО СЕРЕДОВИЩА - Шваб, Людмила Іллівна; Шваб, Ольга Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проблеми і наслідки адаптації механізму управління потенціалом підприємств Житомирського регіону до зміни вимог ринкового середовища України.