СИСТЕМА ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ЕКСПЕРНА ОЦІНКА СТАНУ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ - Тарасюк, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуті основні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості, проведена експертна оцінка впливу ефективності планування на результати їх діяльності, визначені основні напрями удосконалення планової діяльності на підприємствах.