ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОПЛАТИ ПРАЦІ В СВИНАРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ - Подік, Олександр Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються актуальні проблеми системи оплати праці в галузі свинарства.Акцентується увага на необхідності перегляду системи стимулювання працівників та запропоновані методи щодо її вдосконалення.