ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ МОДЕЛЕЙ ГОСПОДАРЮВАННЯ З УРАХУВАННЯМ НАЯВНОГО РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ - Остапчук, А. Д. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто методику оцінки найважливіших сторін виробничої підприємницької діяльності та деякі питання стратегії виробничої програми сучасного сільськогосподарського підприємства.