СУБ’ЄКТИ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ В ЕКОНОМІЧНІЙ СИСТЕМІ - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджуються деякі особливості діяльності суб’єктів інвентаризаційного процесу підприємств різних форм власності.