АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НОРМАТИВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ - Коритник, Лілія Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Дане дослідження призначене вивченню проблем нормативного регулювання організації і проведення інвентаризації, що актуальні в нинішніх ринкових умовах.