ОСОБЛИВОСТІ ВИБОРУ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ КОМП’ЮТЕРИЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВЕЛИКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Дикий, Анатолій Петрович; Довгаль, Юрій Дмитрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто особливості впровадження програмного забезпечення при комп’ютеризації бухгалтерської служби великих підприємств.