СТАНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІК АРАБСЬКИХ КРАЇН: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ВПЛИВ НА РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Грицишен, Димитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано необхідність дослідження соціально-економічного розвитку країни з позиції впливу на бухгалтерський облік. Проведено аналіз соціально-економічного розвитку арабських країн з позиції зростання ВВП та показників людського потенціалу, що визначають економічний розвиток держави.