СТАН ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ІНВЕСТИЦІЙНУ БЕЗПЕКУ - Мошенський, Сергій Захарович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано стан ринку цінних паперів України та визначені загрози для інвестиційної безпеки держави, що пов’язані з його розвитком.