СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ: УЗАГАЛЬНЕННЯ МАТЕРІАЛІВ НАУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЙ - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено критичний аналіз та систематизацію наукових робіт, за результатами сучасних наукових та науково-практичних конференцій за напрямами проблем формування, використання, відтворення, оцінки та відображення в бухгалтерському обліку людського капіталу