ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА - Русак, Олена Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено оцінку ефективності виробництва м’яса птиці у сільськогосподарських підприємствах Центрального Полісся та обґрунтовано пропозиції щодо її підвищення.