СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ СИЛИ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Рудницький, Леонід Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто актуальні проблеми недостатності інформаційного забезпечення аналізу зайнятості сільського населення та використання його трудового потенціалу в аграрній сфері. Водночас проаналізовано сучасний стан зайнятості сільського населення Житомирської області. Зазначено причини кризових явищ в соціально-економічному житті мешканців сільської місцевості.