ОРГАНІЗАЦІЙНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ І ПОДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ПІД ВПЛИВОМ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ГІПЕРТЕКСТУ - Муравський, Володимир Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто сучасні недоліки існування фінансової звітності в Україні. Подано авторське бачення застосування інформаційної технології гіпертекcту для формування і подання звітної інформації. Обґрунтовано можливість переходу до фактографічної системи обліку на основі гіпертексту.