УПРАВЛІННЯ ВАРТІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ: ОСНОВИ МЕТОДОЛОГІЇ ДОХОДНОГО ПІДХОДУ - Мілінчук, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено еволюцію поглядів на оцінку вартості підприємства, розглянуто зміст основних термінів, що застосовуються в методології визначення вартості підприємства, розроблено алгоритм комплексної оцінки вартості підприємства доходним підходом.