МОДЕЛЬ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ АПК - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Запропоновано адаптовану модель ефективного управління ресурсним, господарським та вартісним потенціалами підприємств АПК України на основі методики DuPont.