УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ОБЧИСЛЕННЯ ОБСЯГУ МЕХАНІЗОВАНИХ РОБІТ ТА ПЕРВИННОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ МАШИННО-ТРАКТОРНОГО ПАРКУ - Борович, Оксана Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано використовувану методику визначення обсягу механізованих робіт у сільському господарстві та організацію первинного обліку витрат машинно-тракторного парку. Запропоновано власний підхід до обліку виконаних робіт сільськогосподарською технікою.