СУБ’ЄКТИ ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ДОГОВІРНИХ УМОВАХ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАКОРДОННИЙ ДОСВІД - Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено порядок вибору суб’єкта ведення бухгалтерського обліку на договірних умовах з урахуванням вітчизняного та закордонного досвіду.