ЛЮДСЬКА ПРАЦЯ ЯК ОБ’ЄКТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО СПОСТЕРЕЖЕННЯ - Орлов, Ігор Віталійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Викладені основні дослідження економічних проблем стану оплати праці, зокрема: ролі та сутності праці, її видів та меж розподілу.