АНАЛІЗ СТАНУ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ПИТАНЬ МАРЖИНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ - Назаренко, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено критичний аналіз наукових досліджень за 1998-2008 рр., присвячених проблемам маржинального аналізу, окреслено перспективні напрями наукових пошуків.