РОЛЬ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ У ЗБЕРЕЖЕННІ МАЙНА ВЛАСНИКА - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто класифікаційні види інвентаризації, які виділяюють різні автори та їх необхідність для обліку, контролю та аудиту.