ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ПРИБУТКУ: ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ - Кузь, Василь Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено значення підсистеми обліку фінансових результатів і розподілу прибутку у задоволенні інформаційних потреб користувачів.