ФОРМУВАННЯ ОБЛIКОВО-АНАЛIТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ IННОВАЦIЙНОЇ ДIЯЛЬНОСТІ - Кантаєва, Ольга Володимирiвна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Вiд стану інформаційного забезпечення інноваційної діяльності залежить ефективність системи управління, а також конкурентоспроможнicть підприємства на внутрішньому та світовому ринку. На основі узагальнення результатів попередникiв-дослiдникiв розглянуто наукові передумови подальшого розвитку системи облiково-аналiтичного забезпечення.